Garantie

Wij doen logischerwijze ons best om je bestelde product(-en) in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Transportschade

Meld transportschade via info@wercs.nl en we nemen contact op om je te helpen.
Ingeval van transportschade vragen we je vriendelijk direct na constatering graag duidelijke foto’s te maken, zodat we de schade bij de transporteur kunnen reclameren.  

Productgarantie

Onze producten zijn van topkwaliteit. Mocht een product onverhoopt toch niet voldoen als gevolg van ondeugdelijk materiaal, gebrekkige afwerking of productiefout dan zullen we dit uiteraard kosteloos vervangen, dan wel herstellen.

Constateer je een dergelijk gebrek? Neem dan contact met ons op via info@wercs.nl en we zorgen voor een passende oplossing. Heb je foto’s waaruit blijkt dat het product in het werk niet deugt? Die ontvangen we dan graag.

Gebreken als gevolg van onjuist(-e) vervoer, opslag, aanbrenging, gebruik, gebrekkig onderhoud of eigenhandig aangebrachte veranderingen zijn uitgesloten van garantie.

Garantieaanspraken bij producten waarvan de vervaldatum is verstreken worden niet gehonoreerd.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat iets niet helemaal gaat zoals gepland.
Meld je klacht alsjeblieft altijd eerst bij ons door te mailen naar info@wercs.nl.
Uiteraard zullen we ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden.

Leidt dit echter niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.