Retourneren van je bestelling

Controleer altijd direct na ontvangst van je bestelling of alle artikelen compleet en onbeschadigd geleverd zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@wercs.nl

14 dagen bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Na annulering heb je nog eens 14 dagen om je product(-en) retour te sturen.
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het complete product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht vragen we je vooraf contact met ons opnemen via info@wercs.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en compleet door ons retour ontvangen is.

Om je te kunnen terugbetalen, moeten we kunnen herleiden van wie een retourzending afkomstig is. Stuur de producten terug samen met de pakbon die je van ons hebt gekregen. Mocht je de pakbon niet meer hebben, maak dan gebruik van het herroepingsformulier.

Herroepingsformulier

Het herroepingsformulier kun je hier downloaden.

Stuur vervolgens het pakket met de pakbon of het herroepingsformulier naar:

Wercs Bevestigingsmaterialen
Van Wassenhovenstraat 12
3264 AS Nieuw-Beijerland

Let op: 

De verzendkosten voor het terugsturen van een pakket zijn voor je eigen rekening.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit betekent dat Wercs niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Vraag daarom bij het PostNL-punt altijd om een verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig.

Producten die voor jou op maat zijn gemaakt, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.


Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.