Sterk in bevestigingswerk!

Over ons: Johan en Corina Maasdam

Hi,

Wat leuk dat je wat meer over ons wil weten 🙂

Het team achter Wercs Schroeven heeft meer dan 30 jaar ervaring in nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie. Daardoor hebben wij zeer gedegen kennis van en ervaring met uiteenlopende bouw- en bevestigingsmaterialen.

De bouw is een wereld vol mensen met passie, creativiteit en vakmanschap, een sector om te koesteren. Met Wercs leveren we graag een bijdrage aan jouw project, klein of groot, binnen of buiten, zakelijk of particulier.

Ons assortiment bestaat vooral uit vaak toegepaste bevestigingsmaterialen, zoals spaanplaatschroeven, vlonderschroeven, slagpluggen en gereedschapsklemmen.
Tevens leveren we een aantal kleine ruwbouw gevelonderdelen, zoals isolatieclips, stootvoegroosters en onze revolutionaire
FlexVent© Vloerventilatiekokers. Daarnaast zijn we dealer van SOUDAL, wereldleider in lijmen, kitten en purschuimen.

Ons naastgelegen bouwbedrijf gebruikt dagelijks diverse producten die in onze webshop te vinden zijn.

Reken maar dat deze vakmensen kritisch zijn: de ultieme praktijktest dus. Alleen materiaal met een positieve ervaring wordt in de webshop opgenomen. We staan voor 100% achter de kwaliteit van ons assortiment.

Online en offline staat we voor je klaar. De webshop is uiteraard 24/7 beschikbaar.

Kom gerust eens langs bij onze werkplaats in Nieuw-Beijerland. Onder het genot van een bak koffie vertellen we je graag meer over Wercs, ons aanbod en de (zakelijke) mogelijkheden die we te bieden hebben. Geef wel even een belletje van tevoren.

Met name dat persoonlijke contact met jou stellen we enorm op prijs. Dat maakt het werk uitdagend, afwisselend en gewoon zo veel leuker, Ă©n je leert altijd weer van elkaar.

Ook met onze leveranciers onderhouden we een uitstekende relatie. Zo kunnen we jou de beste producten tegen de scherpste prijs aanbieden.

In onze regio (Hoeksche Waard en omstreken) bieden we extra services om jou te ontzorgen. Informeer naar de opties.

Kortom, we staan klaar voor om de service te verlenen die jij verdient!

Heel graag tot ziens!

Johan en Corina Maasdam

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.